loading
DiVino etikett

Kóstolj, koccints, érezd jól magad!

Sokszor emlegetjük, hogy DiVino-élmény – de mit is jelent ez?

Borbárunk a kezdetek óta azon gondolat alapján működik, hogy nemcsak ízekben, de szolgáltatásban is egyedülálló élményt nyújtson. Különleges borok és nem mindennapi tételek mellett, a hangulat egyaránt fontos számunkra, hiszen a kép csak így lesz teljes.

Éppen ezért összegyűjtöttük a leglényegesebb információkat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az esték, amiket együtt töltünk, felejthetetlenek legyenek.

Csoportos rendezvények

Minél többen jöttök, annál boldogabbak vagyunk – 10 fő feletti asztalfoglalás vagy rendezvény esetén az alábbi elérhetőségen vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Írjatok nekünk egy e-mailt a bazilika@divino.hu -ra vagy hívjatok minket minden hétköznap 16:00 órától a +36709353980 telefonszámon.

Asztalfoglalás módosítása, lemondása

Nincs gond, ha késtek, csak szóljatok! Asztalfoglalásaitokat késés esetén 15 percig tudjuk fenntartani – ha nem jelzitek, hogy később jöttök, sajnos át kell engednünk az asztalt más várakozó vendégünknek.

Amennyiben úgy látjátok, nem fogtok időben megérkezni, vagy a foglaláshoz képest kevesebben/többen lesztek, kérlek időben értesítsetek minket az alábbi telefonszámon és biztosan találunk rá megoldást!

Hívjatok minket minden hétköznap 16:00 órától a +36709353980 telefonszámon.

Dress Code

Borbárunkhoz bizony dress code is dukál, kulcsszó: smart casual.

Gyermekek

Imádjuk őket! De kérünk titeket, hogy 22:00 óra után a 18 évnél fiatalabb gyermekek felügyeletét bízzátok másra, és nélkülük koccintsatok nálunk!

Kisállatok

Borbárunk a négylábú kedvenceiteket is olyan nagy szeretettel várja, mint titeket! Viszont azt tanácsoljuk, hogy kutyusok kíséretében a késő délutáni órákban gyertek, mert este már nagy a nyüzsgés.

Dohányzás

A belső terekben sajnos sem IQOS, sem más elektromos cigarettát nem használhattok, hiszen nem dohányzók vagyunk. Erre a téli időszakban, a borbárunk előtt található teraszon kihelyezett hamutálaknál van lehetőség. Nyáron pedig teljes teraszunkon tudtok dohányozni!

Torta

Mindig örülünk, ha nálunk ünnepeltek! Ha mindezt tortával szeretnétek megtenni, arra is van lehetőség, de kérünk titeket figyeljetek oda a következőkre. Tortát kizárólag az asztalfoglalás napján vesszük át. Ezenkívül fontos, hogy a sütemény blokkját, származási nyilatkozatát is magatokkal hozzátok, hiszen csak cukrászdában készült tortát tudunk befogadni.

Külső forrásból származó italok

Borsorunk és kínálatunk olyan széles, hogy biztosan mindent megtaláltok rajta, amit kóstolni szeretnétek. Így tehát borbárunkban nem engedélyezett a máshol vásárolt, saját ital fogyasztása.

Számlabontás

Amennyiben időben jelzitek – már a foglaláskor, vagy legkésőbb az érkezéskor – akkor kisebb asztaltársaságok esetén meg tudjuk oldani a számlabontást. Teltházas esetéken, valamint nagy létszámú társaságoknak sajnos minden igyekezetünk ellenére sem tudjuk az összes esetben teljesíteni ezt a kérést. Köszönjük megértéseteket!